Mi csak a palántákhoz értünk. De azokhoz nagyon!


KORONAVÍRUS

2020.03.14 18:25

Kedves Vásárlóink!

 

A koronavírus járvány következtében kialakult óriási bizonytalanságot látva úgy döntöttem, hogy a mai nappal leállítom a zöldség-palántáknak szánt magvak vetését. Sajnos a növények értékesítését nem látom teljes mértékben biztosítottnak, a szigorú korlátozások miatt bármikor bezárhatnak a piacok és az egyéb értékesítési lehetőségek.Ha ez megtörténne, rengeteg munkánk és befektetésünk veszne kárba.

Eddig sikerült elég sok magvat elvetnem, ezek már mind ki is keltek.

Ez azt jelenti, hogy április elejétől kapható lesz többféle paradicsom, paprika és egyéb zöldség palánta, nagyobbrész felső kategóriás hibridek, de a készlet kifogyása után nem lesz utánpótlás. Így májusban már valószínűleg nem tudok olcsóbb, átlagos minőségű palántákat biztosítani a piacainkra.

Az említett nehézségek miatt megrendeléseket sem tudok előjegyezni. Az épp elkészült palántákat azonnal értékesítem, így érdemes lesz a beszerzéssel igyekezni.A későbbi félreértések elkerülése érdekében említem meg, hogy senkivel sem tudok kivételt tenni.

Azért egy jó hírem is van a végére:a FŰSZER ÉS GYÓGYNÖVÉNY PALÁNTÁK termesztése és értékesítése remélhetőleg továbbra is zökkenőmentes lesz, ezekre nem vonatkoznak a fentebb leírtak.

Remélem, ez a nem mindennapi helyzet hamarosan megoldódik, és újra visszatér minden a megszokott mederbe.

Megértésüket kérem, és egyúttal köszönöm, hogy az elmúlt években megtiszteltek a bizalmukkal, amire a továbbiakban is számítok. 

 

—————

Vissza