Mi csak a palántákhoz értünk. De azokhoz nagyon!


Amit mindenképpen tudnia kell!

2020.04.05 16:05

Kedves Vásárlóink!

Ahogy azt már korábban is jeleztem, a vírus okozta különleges helyzet gyökeresen megváltoztatta az idei palánta-szezonra vonatkozó terveimet. 

Amit Önnek is tudnia kell, mielőtt palántáért a kertészetünkbe indulna:

1.A következő két hétre elégséges paprika és paradicsom palántával rendelkezünk csak.Ezek többsége prémium minőségű hibrid, ennélfogva szinte kivétel nélkül az átlagosnál drágább árfekvésűek a palántáink. 

Nem ajánlom bárkinek.Aki olcsót keres, azt most nem tudom kiszolgálni. Kérem, mielőtt az árak miatt megjegyzéseket tenne, gondoljon arra, hogy a világ valamennyi gépkocsi márkája képes a legfontosabbra, amit egy autótól elvárhatunk: az utasát elviszi A-ból B-be. Ennek ellenére nem ugyanannyiba kerül egy 30 éves Trabant, mint egy új Ferrari. 

A palántákkal is hasonló a helyzet. Ha valóban jót szeretne vásárolni, olyat, amit hónapokon keresztül örömmel gondoz a kertjében, akkor ne sajnáljon kicsivel többet költeni a legfontosabbra: a KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PALÁNTÁRA.

Ha csak egyszerűen olcsót keres, mert úgysem ért hozzá, akkor ne raboljuk fölöslegesen egymás idejét.

2.Készletünk folyamatosan változik. Egyes fajták elfogynak, mások eladóvá cseperednek. Senkinek sem tudok félretenni növényeket későbbi elvitelre.Nincs rá sem időm, sem energiám. Jelenleg megfelelő választékkal rendelkezünk, biztosan talál itt Ön is az igényeinek megfelelő palántákat.

3.Fűszer- és gyógynövény palántákból az egész idényre elegendő mennyiségünk van. Ezekből a zöldségpalánták kifogyása után is lehet vásárolni.

4.Bár ezt biztosan senki sem tudhatja, de reményeim szerint május végére, június elejére javulhat a vírushelyzet.

Erre a lehetőségre is felkészülünk. Május végétől ismét nagyobb mennyiségben szeretnék zöldség-palántákkal a piacon jelentkezni, elsősorban paprikával és paradicsommal.. 

Ebben az időszakban épp az ellenkezője lesz érvényben a fentebb leírtaknak: CSAK OLCSÓ, ÁTLAGOS MINŐSÉGŰ, MINDENKI SZÁMÁRA MEGFIZETHETŐ PALÁNTÁINK LESZNEK.

 

Jelszavunk továbbra is ugyanaz: HA TŐLEM VÁSÁROL, MINDKETTEN JÓL JÁRUNK!

 

Vigyázzanak magukra és szeretteikre!

 

—————

Vissza