Mi csak a palántákhoz értünk. De azokhoz nagyon!


Évértékelő néhány mondatban (2021)

2021.12.12 14:48

"Mi csak a növényekhez értünk, de azokhoz nagyon!"

 

Ismét a végére értünk egy kertészeti szezonnak.

Sok minden történt ebben az évben. Örömteli és kellemetlen dolgok egyaránt.

Tavasszal hatalmas lendülettel és lelkesedéssel fogtunk hozzá a szokásos feladatainkhoz. A lendületünk azonban hamar megtört. A COVID minket is megtalált, hetekre kiestünk a munkából, pont abban az időszakban, amikor a legfontosabb lett volna helyt állnunk.

Túléltük,és  ha nem is volt egyszerű, néhány hét kiesés után ott folytattuk, ahol kénytelenek voltunk a járvány miatt abbahagyni.

Voltak feladatok, amelyeket sikerült hiánytalanul bepótolnunk, más területeken azonban még hónapokig nehézségekkel küzködtünk.

Az időjárás is rengeteg gondot okozott. Nem csak nekünk, palánta-nevelő kertészeknek, hanem vevőinknek is. Eleinte a rendkívűl hideg tavaszi időjárás, később a forró és száraz nyár nehezítette, szélsőséges esetekben el is lehetetlenítette a munkánkat. 

Kórokozókból, betegségekből sem szenvedtünk hiányt. Gombás megbetegedések, vírusok, atkák, poloskák, és még ezernyi más kórokozó keserítete a kertészkedők életét.

Minden nehézség ellenére mégis elmondhatjuk, hogy a gondok, bajok nem roppantottak össze bennünket. Sőt, az eredmények sem maradtak el, legfeljebb szerényebbek voltak, mint azt az induláskor terveztük.

A rengeteg megpróbáltatásból megedződve kerültünk ki. Remélem, valamennyi kedves ügyfelünk hasonlóképpen, kisebb kellemetlenségekkel és pótolható anyagi veszteségekkel, de derűsen és reménykedve átvészelte ezt a különös, nehéz évet.

Hamarosan itt az Újesztendő.

Már csak néhány rövid hét van hátra a 2021. esztendőből. 

Minden kedves Ügyfelünknek (és azoknak is, akik nem annyira kedvesek) boldog, áldott Karácsonyt és Újévet kívánunk!

Jövőre is szeretnénk az Önök segítségére lenni, számíthatnak ránk! 

Mi mindenképpen számítunk Önökre!

Jövőre új fajtacsoporttal szeretnénk bővíteni a már ismert kínálatunkat.

A részletekről hamarosan értesülhetnek a honlapunkon.

Ne feledjék a mottónkat:

"Ha tőlem vásárolnak, mindketten jól járunk!"

—————

Vissza