Mi csak a palántákhoz értünk. De azokhoz nagyon!


Isten hozott nálunk!

2023.03.11 20:59

Isten hozott Benneteket az új szezonban, kertész kollégák!

Van egy jó hírünk számotokra! 

A csóri Genda Kertészetben ezúttal is a legjobb minőségű növényeket találjátok, amelyek garantáltan sikert hoznak majd a kertészkedésetekben.

Nálunk nem csak kiváló minőségű zöldség, fűszer és gyógynövény palántákat, valamint bogyós gyümölcsök csemetéit találjátok, de emellett kedvező áron is vásárolhatjátok meg mindezeket.

Ha élvezni is szeretnétek a kertészkedés örömeit, akkor ne habozzatok betérni hozzánk! 

Válogassatok a legjobb növények közül. Az elképesztően bőtermő és ellenálló zöldség (elsősorban paradicsom, padlizsán és uborka) hibrideinknek köszönhetően olyan kertet varázsolhattok majd, ami nektek garantáltan egész nyáron örömöt,a szomszédaitoknak irígységet fog okozni.

De nem csak ezekért érdemes hozzánk eljönni! A megvásárolt növények mellé mindig szívesen adunk jó tanácsokat is a kertészkedéssel kapcsolatban, így nem csak a növényeitek fognak szépen virágozni, hanem a kertészeti tudásotok is.

Ne habozzatok tovább, látogassatok el akár újra, akár legelső, de semmikép sem utolsó alkalommal a csóri Genda Kertészetbe, és kezdjetek el egy igazán különleges kertet létrehozni, amely évek múlva is megdobogtatja a szíveteket!

—————

Vissza